Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 érv az elektromos fűtőpanel mellett

Termozöld
3 érv az elektromos fűtőpanel mellett
Szeretné a lehető legkevesebb munkával korszerűsíteni fűtésrendszerét? Nem szeretne hónapokat várni a szakemberekre és az engedélyekre? Kis helyigényű fűtést szeretne? Az elektromos fűtőpanelek pont Önnek valók! 

Egyszerűen telepíthető

Mindössze megfelelő teljesítményű elektromos hálózatra van szükség, és akár néhány óra múlva már élvezheti is az ETHERMA elektromos fűtőpaneljei által nyújtott meleget. Az egyszerűen és könnyen falra szerelhető készülékek beüzemelése nem jár különösebb bontási munkákkal. A falra szereléshez szükséges tartozékokat a csomag tartalmazza. Ha mégis szüksége van segítségre, keresse a részletekért munkatársainkat a service@termozold.hu emailcímen. 

Magas hatásfokú és költséghatékony 

Az ETHERMA elektromos fűtőpaneljai rendkívül magas - 95 százalék feletti - hatékonysággal működnek, így nem csak a fűtésszámláján spórolhat, de környezettudatosan is fűtheti otthonát. Emellett beépített termosztátot is tartalmaz minden készülék, mellyel a beszerzéskor akár több tízezer forintot is megtakaríthat.

Kis helyigényű 

Egy átlagosan szigetelt, 20 négyzetméteres szoba felfűtéséhez akár egy 2000 W-os ETHERMA elektromos fűtőpanel is elegendő lehet. Ennek helyigénye kevesebb mint 0,6 négyzetméter felület. A fűtőpanelek kialakítása elegánsan karcsú, így a beépítési szélessége kevesebb mint 10 centiméter. 

A telepítéssel kapcsolatos további kérdéseivel keresse kollégáinkat a service@termozold.hu email címen.

Tartalomhoz tartozó címkék: elektromos fűtőpanel