Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mire érdemes ügyelni, ha padlófűtést tervezünk a lakásba?

Termozöld
Mire érdemes ügyelni, ha padlófűtést tervezünk a lakásba?
A padlófűtést elsősorban azoknak érdemes választaniuk, akik egyébként is kisebb felújítást, átalakítást terveznek az épületen, vagy most tervezik az új épület fűtési rendszerét. A beszerelése egyszerű és gyors, de egyes esetekben - például hidegburkolat esetében - bontási munkálatokkal is járhat. A beszerelés után azonban teljesen láthatatlan, és nem igényel karbantartást sem.  

A padlófűtés, ahogy a neve is mutatja, a padlóburkolat alá kerül, így jóval kedvezőbb hőérzetet biztosít, mint a hagyományos fűtőrendszerek. Egy hideg, téli reggelen sokkal könnyebb úgy kikászálódni az ágyból, hogy talpunk a meleg padlóval találkozik először. 

Láthatatlan fűtésrendszer

A padlófűtésnek rengeteg előnye van: gyorsan és egyszerűen telepíthető, láthatatlan, helyiségenként szabályozható, tökéletesen kombinálható napelemekkel. Emellett karbantartásmentes, azaz a hagyományos kazánrendszeren alapuló fűtéssel ellentétben, nem kell évente több tízezer forintot szánni az ellenőrzésére, a vízkőtlenítésére vagy a légtelenítésére. A teljes lakótér fűtése megoldható vele, de kis helyiségekben, ahol fontos szempont a helytakarékosság - mint a félszobákban vagy fürdőszobákban - kifejezetten jó megoldást jelent, hiszen a padló alá simul, így nem vesz el a hasznos térből. Jól kombinálható más elektromos fűtésrendszerekkel is, így akár dönthetünk úgy is, hogy csak egy-egy helyiségben használunk padlófűtést.

A telepítéssel kapcsolatos további kérdéseivel keresse kollégáinkat a service@termozold.hu email címen.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: elektromos paldófűtés